3ο Stray Art Festival στην Ερμούπολη

Το Stray Art Festival έρχεται για τρίτη χρονιά, από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019, στην Ερμούπολη της Σύρου.

Φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, το Stray Art Festival ανανεώνει το ραντεβού του μαζί σας και επιστρέφει για να κλείσει με ένα μαγικό τριήμερο την αυλαία αυτού του καλοκαιριού. Στης 20-22 Σεπτέμβρη τα κυκλαδίτικα στενά της γραφικής Ερμούπολης στη Σύρο θα γεμίσουν από καλλιτέχνες και προσκεκλημένους με κοινό παρονομαστή το κέφι και την αγάπη της κουλτούρας του street art. 3ο Stray Art Festival στην Ερμούπολη

Στο επίκεντρο της περιπλανώμενης αυτής γιορτής βρίσκονται οι τοιχογραφίες που θα πραγματοποιούνται στη διάρκεια της ημέρας στα Γυμνάσια της Σύρου στην περιοχή της Λαλακιάς. Ταυτόχρονα θα διεξάγονται παράλληλες δράσεις όπως υπαίθριες μουσικές σκηνές, performances, workshops, εκθέσεις, πάρτι και πολλές εκπλήξεις πλαισιώνοντας την μοναδική αυτή εμπειρία.

Έχοντας ως σύμβολο την πλαστική καρέκλα ως αναπόσπαστο και αξέχαστο κομμάτι κάθε θερινής ανάμνησης και με φόντο τις Κυκλάδες, στόχος του φεστιβάλ είναι το πάντρεμα του μοντέρνου και του παραδοσιακού, με σκοπό την ανάδειξη της κουλτούρας του δρόμου.

Δημιουργώντας τρία μερόνυχτα γεμάτα δρώμενα, χορό και μουσική σε νησιώτικες αποχρώσεις και γιορτάζοντας όλες τις μορφές της τέχνης του δρόμου και την ξεγνοιασιά, προτρέπουμε το πάθος στον πειραματισμό και την έκφραση του κάθε ατόμου και την δημιουργία και ανάδειξη μιας πολιτιστικής κληρονομιάς που αντέχει στον χρόνο.

3ο Stray Art Festival στην Ερμούπολη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος