7η ΥΠΕ Κρήτης: Συνάντηση με συλλόγους και σωματεία ΑΜΕΑ

Σύσκεψη εργασίας με συλλόγους και σωματεία ΑμεΑ της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένας Μπορμπουδάκη, σήμερα στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου της υπηρεσίας (3ο χλμ. Εθνικής Οδού Ηρακλείου- Μοιρών, (Εσταυρωμένος).

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, βάσει των αρμοδιοτήτων της, με στόχο την προαγωγή υγείας στην κοινότητα και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη.

Αντικείμενο της σύσκεψης θα αποτελέσει η συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων, η κατάθεση προτάσεων και ο σχεδιασμός ενεργειών που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των όρων προσβασιμότητας, χρονίως πασχόντων ατόμων με αναπηρία, στις δημόσιες δομές υγείας της Κρήτης, καθώς και η υποστήριξη δράσεων των Συλλόγων-Σωματείων αυτών, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στην ανάγκη αντιαναπηρικής προσαρμογής της σύγχρονης κοινωνίας, μέσω της ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος