Χανιά: Σημαντική παρέμβαση για τη λειτουργία του «Ι. Δασκαλογιάννης» από τον Χρήστο Μυλωνάκη (audio)

Ο κ. Χρήστος Μυλωνάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Ν. Χανίων και Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων, με προσωπική του επιστολή κάνει μία σημαντική παρέμβαση για τη λειτουργία του αεροδρομίου «Ι. Δασκαλογιάννης», από τους νέους του πια ιδιοκτήτες τη Γερμανική Εταιρεία Fraport Greece.
Ο κ. Μυλωνάκης που υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες για να έρθει στα Χανιά η αεροπορική εταιρεία RYANAIR η οποία έχει αλλάξει τα δεδομένα στο αεροδρόμιο και στους τουρισμό του Νομού γενικότερα, ζητά από τα νέα αφεντικά του «Ι. Δασκαλογιάννης» να δεσμευτούν ότι το αεροδρόμιο των Χανίων θα παραμείνει φτηνό και θα φροντίσει όχι μόνο να παραμείνουν οι αεροπορικές εταιρείες που το χρησιμοποιούν, αλλά και να προσελκύει νέες.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Μυλωνάκης
ζήτησε από τους τοπικούς φορείς να πιέσουν προς αυτήν την κατεύθυνση την Γερμανική εταιρεία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, αν ισχύσουν όσα δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις, από αυτά που προτίθεται να εφαρμόσει η Fraport Greece, τότε κινδυνεύει όχι μόνο η τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Κρήτης, αλλά και το σύνολο της τοπικής οικονομίας.

Ακούστε τον κ. Μυλωνάκη:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος