Δ. Πλατανιά: Φεστιβάλ «Γη Πολιτισμός Τουρισμός»

Ο δήμος Πλατανιά στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεων του και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Επιμελητηρίου, και μαζί με τοπικούς αναπτυξιακούς και πολιτιστικούς φορείς πραγματοποιεί για 9η συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ «ΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ».

Πρόκειται για δράσεις βιωματικού χαρακτήρα όπως οινογευσίες, γευσιγνωσίες, εμπειρίες σε χώρους παραγωγής τοπικών προϊόντων και μουσικοχορευτικές δράσεις με στόχο να γνωρίσουν οι επισκέπτες την περιοχή.

Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, «εδώ και 9 χρόνια ο δήμος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μέσα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση που είναι πόλος έλξης για τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής.
Ιδιαίτερα οι δράσεις όπως η συλλογή σταφυλιών, αλλά και η δράση που αφορά τα κρασιά και το λάδι προσελκύουν πολλούς ξένους επισκέπτες».

Για περίπου 1,5 μήνα μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου οι δράσεις του φεστιβάλ απλώνονται στην ενδοχώρα αλλά και στην παραλιακή ζώνη του δήμου Πλατανιά δημιουργώντας συναντήσεις γεύσεων, μουσικής και παράδοσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος