Επαφές Μητσοτάκη στο Παρίσι με επίκεντρο την οικονομία

Οι οικονομικές εξελίξεις στη χώρα και στην Ευρώπη θα είναι στο επίκεντρο των επαφών που έχει στο Παρίσι με διεθνείς παράγοντες ο κ.Μητσοτάκης.
Στην ατζέντα  των συναντήσεων  περιλαμβάνονται  ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ ‘Ανχελ Γκουρία,ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμμανουέλ Μακρόν και ο πρώην πρόεδρος της χώρας και επικεφαλής του ρεπουμπλικανικού κόμματος Νικολά Σαρκοζί. 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα έχει επίσης την ευκαιρία να συζητήσει και τη διαφορετική πρόταση της ΝΔ, σε σχέση με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, για την ανάγκη της εφαρμογής δομημένων μεταρρυθμίσεων, προκειμένου η χώρα να βγει από την παρατεταμένη οικονομική ύφεση.

Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη, που συνοδεύεται από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη και τον καθηγητή  Γιώργο Πρεβελάκη, μέλος της Επιτροπής Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρέσβη της Ελλάδας στον Διεθνή Οργανισμό, αρχίζει αύριο στην έδρα του Οργανισμού στο Παρίσι με την κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον ‘Ανχελ Γκουρία. Θα ακολουθήσει συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΝΔ και του ΟΟΣΑ, παρουσία των δύο.

Οι επαφές του κ. Μητσοτάκη θα συνεχιστούν στο επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι στην Φρανγκφούρτη. Στις 30 Μαΐου θα βρίσκεται στο Λουξεμβούργο για τα 40 χρόνια του ΕΛΚ, όπου θα έχει συναντήσεις με αρχηγούς Ευρωπαϊκών Λαϊκών κομμάτων και πρωθυπουργούς.

Τον Ιούνιο θα επισκεφθεί τη Μόσχα για επαφές με τη ρωσική ηγεσία

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος