Έρχονται τα βραβεία Ecomobility και Free Mobility

Χωρίς… πρωταπριλίατικα ψέματα θα γίνει η τελετή απονομής των βραβείων των εκστρατειών Ecomobility και Free Mobility, το πρωί του Σαββάτου 1 Απριλίου 2017, 11:00, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Οι ετοιμασίες των μαθητικών ομάδων και των καθηγητών τους που ταξιδεύουν από 30 πόλεις της χώρας για την Αθήνα ήδη ξεκίνησαν…

Έρχονται τα βραβεία Ecomobility και Free Mobility

Πρώτη απονομή προγραμματίζεται να είναι για τη βράβευση του Δήμου με την καλύτερη διοργάνωση και την πιο ποιοτική και αποδοτική συνεργασία που υπήρξε στη διάρκεια των εκστρατειών.

Στη συνέχεια απονέμονται τα Δημιουργικά Βραβεία σε ομάδες μαθητών από τα Γυμνάσια και τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής που παρουσίασαν τις καλύτερες δημιουργίες σε Δραματοποίηση, Τραγούδι, Ηλεκτρονική Έκφραση και Εικαστική Έκφραση.

Η εκδήλωση κορυφώνεται με την ανακοίνωση των καλύτερων εργασιών σε προτάσεις Οικολογικής και Ανεμπόδιστης Μετακίνηση στις πόλεις μας. Η νικήτρια ομάδα θα φιλοξενηθεί στις Βρυξέλλες τον Ιούνιο του 2017.

Επίσης, κατά την τελετή απονομής των βραβείων, τιμώνται όλα τα επιστημονικά ιδρύματα και οι οργανισμοί που συστρατεύθηκαν κατά τη φετινή περίοδο, καθώς και οι χορηγοί και υποστηρικτές των εκστρατειών.

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, το αμφιθέατρο αναμένεται να γεμίσει με τη ζωντάνια, τα χαμόγελα και το χαρούμενο μήνυμα των έφηβων για πόλεις με ελεύθερη πρόσβαση για όλους, πιο οικολογικές και πιο ανθρώπινες.

Η Εκστρατεία Ecomobility 2016-17 διοργανώνεται κάθε χρόνο από το ECOCITY και είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Έρχονται τα βραβεία Ecomobility και Free Mobility
Μαθητές από τα Τρίκαλα οι νικητές FREE MOBILITY του 2016

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος