ΕΡΤ Χανίων – Παπανδρέου vs Αλεβιζόπουλου για την αύξηση στα αεροπορικά εισιτήρια (audio)

Α. Παπανδρέου: Η αύξηση στα εισιτήρια από το 2017 θα είναι 40 λεπτά

Υπερβολική είναι η ανησυχία που εκφράζεται σε ότι αφορά στην αύξηση των φόρων και τελών που θα επιβαρύνει τους επιβάτες στα περιφερειακά αεροδρόμια που εκχωρούνται στη Fraport, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παπανδρέου, αφού η επιβάρυνση δεν θα ξεπερνά τα 40 λεπτά ανά εισιτήριο.

Η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport – Κοπελούζου, είναι προβληματική, τόνισε ο κ. Παπανδρέου για να συμπληρώσει ότι η προηγούμενη συγκυβέρνηση είχε φροντίσει να κατακυρωθεί η σύμβαση με εξαιρετικά επιζήμιους όρους για το ελληνικό δημόσιο. Η κυβέρνηση προσπάθησε να διαπραγματευτεί την αλλαγή των πιο επώδυνων ή επιζήμιων όρων, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, κατέληξε ο Γρ. της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στο Νομό. Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Παπανδρέου ανέδειξε τον υπό εξέλιξη διαγωνισμό για την αδειοδότηση 4 τηλεοπτικών σταθμών και τη σπουδαιότητά του.

Βασίλης Αλεβιζόπουλος: Στα ύψη θα τιναχτούν οι τιμές των εισιτηρίων στα περιφερειακά αεροδρόμια με τη Fraport

Ακριβώς την αντίθετη άποψη εξέφρασε με συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας Βασίλης Αλεβιζόπουλος. Ο κ. Αλεβιζόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα εκτιναχθούν, τόσο με την εισπρακτική πολιτική της κοινοπραξίας, όσο και με τους επιπλέον φόρους, ενώ εξέφρασε την ευχή η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπισθεί και να προστατέψει το δημόσιο συμφέρον.

Ακούστε τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν στην ΕΡΤ Χανίων οι κύριοι Παπανδρέου και Αλεβιζόπουλος:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος