Οι Group PάrΩdy, σε μια διαφορετική συναυλία, στο Θέατρο Ρεματιάς

Οι Group PάrΩdy, μια παρέα έξι μουσικών με κοινό τόπο την αγάπη τους για τη μουσική, προσκαλούν το κοινό, την Τρίτη 29 Αυγούστου, στις 8:30 το βράδυ, σε μια διαφορετική συναυλία στο Θέατρο Ρεματιάς.

Με στίχους πότε ευαίσθητους, πότε ανήσυχους και δυνατές ενορχηστρώσεις, η μπάντα  προτείνει ένα “πάντρεμα” ηλεκτρικού & παραδοσιακού ήχου.

Από το ρεπερτόριό τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια άλλων τραγουδοποιών (Σ. Μάλαμα, Θ. Παπακωνσταντίνου, Χαΐνηδων, Γ. Μαρκόπουλου, Μ. Πασχαλίδη, Ορφ. Περίδη, Π. Σιδηρόπουλου,Μ. Λοΐζου, Ν. Παπάζογλου κ.ά.), «πειραγμένα» παραδοσιακά καθώς και τα τραγούδια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Παράξενοι καιροί».

Οι Group PάrΩdy, σε μια διαφορετική συναυλία, στο Θέατρο ΡεματιάςΑπό το περσινό καλοκαίρι έως και σήμερα, έχουν στο ενεργητικό τους αξιοσημείωτες συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ. Η αρχή έγινε από την Πλατεία Νερού όπου εμφανίστηκαν μαζί με τους Λ. Μπαλάφα, Αλ. Ιωαννίδη και Σ. Μάλαμα. Έπειτα ακολούθησε το summΕΡΤime, όπου μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασής τους, βρέθηκαν επί σκηνής με τον Λ. Μαχαιρίτσα.

Οι Group PάrΩdy είναι οι Παναγιώτης Σκουλάς (λαούτο, φωνή), Αντώνης Αυγουλλάς (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Ζησόπουλος (ακουστική κιθάρα), Άλκης Δήμος (ηλεκτρικό μπάσο), Λευτέρης Αντωνόπουλος (τύμπανα).

Συμμετέχει στο βιολί ο Δημήτρης Καζάνης.

​Ώρα έναρξης: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος