«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1

Το πορτρέτο της σύγχρονης γυναίκας και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει σκιαγραφεί η εξαιρετική δραματική σειρά «Madam Secretary-Η κυρία υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, που θα απολαύσετε -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- στην ΕΡΤ1, από τη Δευτέρα 4 έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου, στις 20:30. 

«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1

«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1

Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μας βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, στις 20:30

Eπεισόδιο 1ο Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ δέχεται την πρόταση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και αναλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών μετά το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του προκατόχου της. Χωρίς καμιά προηγούμενη εμπλοκή σε ζητήματα πολιτικής, έρχεται αντιμέτωπη με προκλήσεις, τόσο στην άσκηση των νέων της καθηκόντων όσο και σε ζητήματα διεθνούς πολιτικής.

«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1

Τρίτη 5 Μαΐου 2020, στις 20:30

Eπεισόδιο 2ο Παράλληλα με την κρίση που ξεσπά στην Υεμένη, η Ελίζαμπεθ καλείται να διαχειριστεί κι άλλη μία κρίση που ξεσπά στο σπίτι της, όταν η μεγάλη της κόρη γίνεται πρωτοσέλιδο κατά τη διάρκεια διαδήλωσης που οργανώνει η ίδια ενάντια στη νέα πολιτική του πανεπιστημίου, όπου κάνει τις σπουδές της.

«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020, στις 20:30

Eπεισόδιο 3ο Η Ελίζαμπεθ καλείται να αντιμετωπίσει μια δημοσιογράφο εχθρικά διακείμενη απέναντί της, η οποία απειλεί να δημοσιεύσει εμπιστευτικά έγγραφα που έχουν διαρρεύσει από τους κόλπους του υπουργείου Εσωτερικών. Στο μεταξύ, ο σύζυγός της, Χένρι, εμπλέκεται σε μια διεθνή διαπραγμάτευση όταν εκείνη χρησιμοποιεί τη δουλειά του, προκειμένου να καταφέρει να κλείσει μια εξαιρετικά σημαντική συμφωνία με το Πακιστάν.

«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020, στις 20:30

Eπεισόδιο 4ο Η Ελίζαμπεθ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Κίνας και Ιαπωνίας όταν μία Κινέζα φοιτήτρια, η οποία ζητεί πολιτικό άσυλο, μετατρέπεται σε απειλή για τη συμφωνία. Ταυτόχρονα, στο σπίτι της η δεύτερη κόρη της, η Άλισον, έχει καλέσει φίλες της για να κοιμηθούν όλες μαζί στο σπίτι, όταν δημιουργείται ένταση με τη μεγαλύτερη αδελφή της, τη Στίβι.

«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, στις 20:30

Eπεισόδιο 5ο Η Ελίζαμπεθ αναλαμβάνει την ιδιαίτερα δύσκολη διαπραγμάτευση με το Ιράν, η οποία αφορά στο πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας. Είναι αποφασισμένη να συμβάλει στην εξεύρεση λύσης χωρίς να εμπλακούν οι δύο χώρες σε πολεμική σύγκρουση, παρά την πεποίθηση του Προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος πιστεύει ότι πρέπει να αναλάβουν στρατιωτική δράση.«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1

Πρωταγωνιστούν: Τία Λεόνι, Tιμ Ντάλι, Μπέμπε Νιούγουιρθ, Πατίνα Μίλερ, Τζέφρι Άρεντ, Έρικ Μπέργκεν

Σκηνοθεσία: Μπάρμπαρα Χολ

Παραγωγή: Μόργκαν Φρίμαν, Λόρι ΜακΚρίαρι

«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1«Η κυρία υπουργός» έρχεται στην ΕΡΤ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος