Ηράκλειο: Ένταση στη δίκη για την ασέλγεια σε βάρος 4χρονου από τον πατέρα του

Tην Τετάρτη 23 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η δίκη για την ασέλγεια σε βάρος 4χρονου νηπίου από τον πατέρα του.

Στη χθεσινή διαδικασία που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, επικράτησε ένταση όταν η γιαγιά του ορφανού από μητέρα νηπίου, χαστούκισε τον φερόμενο ως δράστη των αποτρόπαιων πράξεων σε βάρος του 4χρονου τότε παιδιού του.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια σκευωρία την οποία ενορχήστρωσε η γιαγιά του παιδιού, για να του το πάρει.

Χθες κατέθεσαν η γιαγιά του 10χρονου σήμερα αγοριού, ο αδερφός του κατηγορούμενου, Έδρα η εκπαιδευτικός του μικρού στον παιδικό σταθμό, μια φίλη της γιαγιάς με την οποία είχε μιλήσει το παιδί, αλλά και η παιδοψυχολόγος η οποία είχε εξετάσει το αγοράκι.

Στην κατάθεσή της, η γιαγιά του παιδιού αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του εγγονού της, ο οποίος αρνιόταν να επισκέπτεται τον πατέρα του. Σύμφωνα με την παιδοψυχολόγο, το παιδί άρχισε να της εκμυστηρεύεται τα όσα φέρεται να βίωνε στα χέρια του πατέρα του.

Όπως είπε η παιδοψυχολόγος, τα όσα της είπε το παιδί, αποκλείεται να τα «φαντάστηκε» και να τα “έβγαλε με το μυαλό του”. Είπε ακόμη ότι το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα προσαρμογής και συμπεριφοράς μέχρι σήμερα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος