Καταδικάζει ο δήμος Φαιστού τη χειροδικία σε βάρος της υπαλλήλου – Τι λένε οι εργαζόμενοι (audio)

Αποδοκιμάζει ο δήμος Φαιστού το περιστατικό χειροδικίας από τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας, σε βάρος εργαζόμενης στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας στο δήμο.

Το περιστατικό, που αφορά μια εργαζόμενη που απασχολείται για λίγους μήνες σε συνθήκες εργασιακής ανασφάλειας για το μέλλον της, δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο, τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, δήλωσε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων η Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Ηρακλείου Ελισάβετ Βασιλάκη. Απλά, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν φοβήθηκε να καταγγείλει το περιστατικό, πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης της επίθεσης, ζήτησε από την εργαζόμενη να εκτελέσει εργασία πέραν των καθηκόντων της. Η ίδια το δέχθηκε, του ζήτησε όμως να της μιλάει καλύτερα και να της δώσει το αναγκαίο χλοοκοπτικό εργαλείο. Αυτός αντέδρασε αδειάζοντας ένα μπουκάλι νερό στην εργαζόμενη την οποία και χαστούκισε.

Ακούστε τη συνέντευξη της κ. Βασιλάκη στην ΕΡΤ Χανίων:


Στην ανακοίνωση του δήμου αναφέρονται τα εξής:

Σχετικά με το αδιανόητο συμβάν της χειροδικίας νεοεκλεγμένου αιρετού, σε βάρος εργαζόμενης του Δήμου Φαιστού εκφράζουμε την έντονη αποδοκιμασία μας. Ως αιρετοί εκπρόσωποι του Δήμου και ως εργαζόμενοι και σε βάθος χρόνου που υπερβαίνει τη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαζόμαστε προκειμένου να υπηρετούμε τα καθήκοντα μας και για τον λόγο αυτό η πρωτοφανής και ανεπίτρεπτη χειροδικία είναι απολύτως καταδικαστέα.

Ρεπορτάζ: Κ. Πολύζου / Ηλ. Επεξεργασία: Φ. Περβολιανάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος