Το μήνυμα του Σταμάτη Κραουνάκη για το SummERTime

Ο Σταμάτης Κραουνάκης που “ανοίγει” το μουσικό καλοκαίρι στην ΕΡΤ με συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στέλνει το μήνυμά του για το SummERTime.

« Παιδί  του Ραδιοφώνου, γνώριμοι  όλοι  εκεί από παιδί, Παπαστεφάνου, Μιχαλίτση, Τάσος Λιγνάδης, Καμπανέλλης,  Μαυρουδής, Ρηνιώ Παπανικόλα και το ανεπανάληπτο Τρίτο του ανΑρχικού  Χατζιδάκι του τεράστιου!!! Κι ο Χορν ε ;

« Αυτά τα ονόματα παίζανε. Τους πρόλαβα. Πνευματικότητα. Τα κορίτσια στα πικ απ. Η Έφη Μεταλληνού, η Έφη Πουλοπούλου, η Ντόλυ, η Έλενα… Ο διάδρομος με τα κορίτσια κι εγώ με τα  κυκλοφορημένα μου βινύλια, πρώτες δουλειές σε μία μία  μ’ αφιερώσεις… Οι ηχολήπτες, άλλοι εδώ άλλοι όχι πια, νιάτα. Αέρας.

« Με χαρά είπα ναι να ξεκινήσουμε τις γιορτές στο προαύλιο με δωρεάν είσοδο. Το ΄13 τάχαμε σπάσει, με το μαύρο. Σηκώθηκε μεγάλος κουρνιαχτός. Αλλά στο ραδιόφωνο είχα μεγάλες αγάπες. Για τον Γιώργο Γιουκάκη και τα παιδιά του Δεύτερου, του ραδιοφώνου, το ερτζιανό των Ελλήνων. Το Ραδιόφωνο που τόσο αγαπώ, με όλη την παρέα του ΟΛΟΙ ένα  φίλα με… στο προαύλιο… εκτός προγράμματος και μ’ ότι φέρει το βράδυ…».

Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης για το  SummERTime στην εκπομπή  “Μπλε σαν Πορτοκάλι” του Α΄ προγράμματος και την Μαίρη Βενέζη.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος