Πλεονέκτημα Ρόσμπεργκ στις δοκιμές του GP της Ευρώπης

O Νίκο Ρόσμπεργκ θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση του Grand Prix της Ευρώπης, που γίνεται για πρώτη φορά στο εντυπωσιακό σιρκουί του Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes, ήταν κυρίαρχος των δοκιμών από την αρχή μέχρι το τέλος, μεταφέροντας αυτήν τη φορά την πίεση στον τιμ μέιτ του, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος στην προσπάθειά του να βελτιώσει το χρόνο του Ρόσμπεργκ, χτύπησε στον τοίχο της στροφής 11, και έτσι θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 10η θέση.Πλεονέκτημα Ρόσμπεργκ στις δοκιμές του GP της Ευρώπης

Την επίδοση της μέρας έκανε ο Σέρχιο Πέρες της Force India, ο οποίος πέτυχε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο των δοκιμών, θα αναγκαστεί όμως να ξεκινήσει τον αγώνα από την έβδομη θέση, λόγω μη προγραμματισμένης αλλαγής κιβωτίου ταχυτήτων.

Την θέση του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, θα πάρει ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull πέτυχε τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Σεμπάστιαν Φέτελ της Ferrari, επειδή όμως τον κατέγραψε μερικά δευτερόλεπτα πριν από τον Γερμανό πιλότο της Scuderia, θα ξεκινήσει τον αγώνα από την δεύτερη θέση, ενώ ο Φέτελ από την 3η.

Τέταρτος ήταν ο Κίμι Ράικονεν με τη δεύτερη Ferrari, μπροστά από τον Φελίπε Μάσα με τη Williams και τον εντυπωσιακό, σ’αυτόν τον αγώνα, Ντανιίλ Κβίατ με Toro Rosso. Οι Βάλτερι Μπότας και Μαξ Φερστάπεν με Williams και Red Bull αντίστοιχα, συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος