Προσδοκίες για μετάλλιο από τους Έλληνες στη 3η ημέρα των Αγώνων στο Ρίο

Υποσχέσεις για μετάλλιο άφησαν οι Έλληνες αθλητές στη 3η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, με την τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου να προκρίνεται με άνεση στα ημιτελικά, ενώ και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης μετά τις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες βρίσκεται μεταξύ των πρώτων.

Αναλυτικά:

Με άνεση το ελληνικό πλήρωμα που αποτελείται από τους Γιάννη Χρήστου, Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα και Διονύση Αγγελόπουλο πήραν τη πρόκριση για τα ημιτελικά στη τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου ανδρών τερματίζοντας σε χρόνο (5.59.65).

Μεγάλες προσδοκίες για μετάλλιο άφησε και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης μετά τις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες στα RS:X καθώς βρίσκεται στη 3η θέση της γενικής κατάταξης με 10 β.π.

Αντίθετα, η Αγγελική Σαρλάτου στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών δεν έχει πάει τόσο καλά μετά τις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες όπου βρίσκεται στην 12η θέση της γενικής κατάταξης με 40 βαθμούς ποινής.

Στη κολύμβηση ο Στέφανος Δημητριάδης έχασε στις… λεπτομέρειες τη πρόκριση στα ημιτελικά στα 200μ πεταλούδα καθώς κατέλαβε την 18η θέση στο σύνολο.

Στο πόλο, η εθνική ομάδα των ανδρών αναδείχθηκε ισόπαλη 9-9 με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία σε ένα ματς όπου θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απέκτησε διαφορά τριών τερμάτων στο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει.

Τέλος στη ξιφασκία στη σπάθη γυναικών, η Βάσω Βουγιούκα έχασε από την Ρωσίδα Γιάνα Εγκόριαν με 15-11 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αγωνίσματος.

ΠΗΓΗ: sports.ert.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος