«Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού»

Χιλιάδες παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή παίζουν μπάλα για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο του 3ου ποδοσφαιρικού τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», που διοργανώνει ο εθελοντικός οργανισμός, την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, από 09:00 έως 13:00, και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου από 09:00 έως 17:00, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο!

Μικροί ποδοσφαιριστές από σχολικές ομάδες και ομάδες ακαδημιών συμμετέχουν σ’ ένα γιορτινό αγωνιστικό τριήμερο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» με την Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου, τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τα παιδιά  «Σκοράρουν για το Χαμόγελο»!

Το εισιτήριο έχει τη συμβολική τιμή των 2€ και ισχύει για όλο το τριήμερο και για όλους τους αγώνες. Όλα τα έσοδα θα υποστηρίξουν τις ανάγκες και τις δράσεις του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Επίσης, σε αυτό το εορταστικό τριήμερο για τα παιδιά, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις και δραστηριότητες από Φορείς, Υπηρεσίες & Συλλόγους του Νομού και συγκεκριμένα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το Γ΄ Σώμα Στρατού, την 113 Πτέρυγα Μάχης, τη Ναυτική Διοίκηση Β. Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σώμα Προσκόπων και την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας και τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας, που θα προσδώσουν μια ατμόσφαιρα εκπαιδευτικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

«Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού»

Για προπώληση εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

Παπακυριαζή 3, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310250160, thessaloniki@hamogelo.gr

  • Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας

Τσιμισκή 31 , Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310284285, info@epsm.gr

  • Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis

6o χλμ. Θεσσαλονίκης – Θέρμης, τηλ. 2310 483000, info@noesis.edu.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος