Σουφλί: Έτοιμος ο δήμος για προκήρυξη διαγωνισμού για τη «ΘΡΑΣΣΑ» εφόσον σπεύσουν τις διαδικασίες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες

Απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες όπου έχει αποσταλεί ο σχετικός φάκελος για την νομιμοποίηση του κτιρίου του ξενώνα «ΘΡΑΣΣΑ» στο Τυχερό αλλά και το οικόπεδο όπου αυτό βρίσκεται, αναμένει ο δήμος Σουφλίου, ώστε να μπορέσει να δημοπρατήσει τον εν λόγω ξενώνα και πάλι.
Σύμφωνα με τον δήμαρχος Ευάγγελος Πουλιλιό, το κτίριο του ξενώνα δεν διέθετε άδεια , αλλά ούτε και το οικόπεδο ανήκει στο δήμο, παρά στη διεύθυνση Γεωργίας. Οι απαιτούμενες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί και έχουν πάρει το δρόμο τους σημείωσε ο κ. Πουλιλιός ο οποίος τόνισε ότι «Η ΘΡΑΣΣΑ αποτελεί στολίδι για την περιοχή» και πως «ο δήμος φροντίζει όλο αυτό το διάστημα να περιποιείται το χώρο και έχει εξασφαλίσει τη φύλαξη του ώστε να μην γίνουν φθορές και βανδαλισμοί». Επίσης χαρακτήρισε θετικό και ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ανθρώπους που αναμένουν την προκήρυξη. Κάτι αντίστοιχο είχε υποστηρίξει και ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Σουφλίου, από το Τυχερό, , Δημήτρης Δαρούσης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο οποίος είχε πει πως «ο ξενώνας θα πρέπει να ξαναλειτουργήσει και να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες όσο πιο γρήγορα γίνεται».

ΕΡΤ Ορεστιάδας

Συνέντευξη-Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος