Στόχος το δεύτερο μετάλλιο στην 4η ημέρα των αγώνων

Πολλές ελπίδες για το δεύτερο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και το δεύτερο για την Άννα Κορακάκη υπάρχουν στην τέταρτη ημέρα των αγωνισμάτων.

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης θα αγωνιστεί το μεσημέρι στις 15:00 στα 25μ πιστόλι (που είναι και το αγώνισμα της) και έχει πολλές ελπίδες να βρεθεί στο βάθρο των νικητών. Λίγη ώρα αργότερα (15:40) η Ευαγγελία Ψάρρα θα αγωνιστεί στο ατομικό γυναικών στη τοξοβολία, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει στις 16:00 ο Ρομάν Μουστόπουλος στη κατηγορία -81 κιλά στο τζούντο.

Στη κωπηλασία οι Νικολαϊδου-Ασουμανάκη θα αγωνιστούν στον ημιτελικό του διπλού σκιφ γυναικών με στόχο τη πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος, ενώ θα ακολουθήσει η τετράκωπος ελαφρών βαρών με τους Μαγδάνη, Ντούσκο, Πέτρου και Γιάνναρου.

Στη κολύμβηση και στα απογευματινά προκριματικά αγωνίσματα θα αγωνιστούν ο Κριστιάν Γκολομέεβ στα 100μ ελεύθερο, ο Δημήτρης Κουλούρης και ο Παναγιώτης Σαμιλίδης στα 200μ πρόσθιο.

Τέλος στην ιστιοπλοΐα, ο Βύρων Κοκκαλάνης και η Αγγελική Σκαρλάτου θα συνεχίσουν τις ιστιοδρομίες στα RS.X, ενώ τις πρώτες του ιστιοδρομίες θα κάνει και ο Γιάννης Μιτάκης στα Finn.

ΠΗΓΗ: sports.ert.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος