Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους – Μια δράση από το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και διανοητής του θεάτρου, Βασίλης Παπαβασιλείου, και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και διευθυντής του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, είναι καλεσμένοι του σκηνοθέτη Νίκου Καμτσή και του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, την Κυριακή 3 Μαΐου, στις 19:00, στις διαδικτυακές Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής δράσης του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, οι συνομιλητές, με τον υπεύθυνο λόγο τους και τις έγκυρες απόψεις τους, θα επιχειρήσουν να ορίσουν το στίγμα του νέου ανθρώπου που γεννιέται μέσα σ΄ αυτήν την υγειονομική και κοινωνική πανδημία. Του μοναχικού ανθρώπου, του ανθρώπου που δεν αγγίζει και δεν αγγίζεται, δεν πλησιάζει και δεν πλησιάζεται, του ανθρώπου της «κατ’ οίκον εργασίας, εκπαίδευσης, διαβίωσης».

Θα επιχειρήσουν, επίσης, να κάνουν έναν απολογισμό. Μια που βρισκόμαστε σε αναγκαστική παύση και ακινησία ας σκεφτούμε: Τι κάναμε σωστά και τι λάθος, τι πήγε καλά και τι «στράβωσε». Η εμπειρία και η περιπέτεια αυτή πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί.

Η μετάδοση του live streaming γίνεται μέσα από τη σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook: https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio/

Ακόμη, μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες Συναντήσεις με τη Λυδία Κονιόρδου, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Μάξιμο Μουμούρη και με τον Θανάση Παπαγεωργίου, Σάββα Πατσαλίδη, Τάκη Τζαμαργιά στο παραπάνω link.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος