Συνάντηση της δημοτικής αρχής Χανίων με τους καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης

Συνάντηση για τα πάγια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παλιά Πόλη των Χανίων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο δημαρχείο, ανάμεσα στη δημοτική αρχή και το Σύλλογο Εμπορικών και Τουριστικών Καταστημάτων της περιοχής.

Συνάντηση της δημοτικής αρχής Χανίων με τους καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης

Στη συνάντηση συμμετείχε ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης με τους αντιδημάρχους, Τάσο Αλόγλου, Γιάννη Γιαννακάκη, Γιώργο Ξανθουδάκη, Μιχάλη Τσουπάκη και Νίκο Χαζιράκη. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου κατέθεσαν υπόμνημα με ζητήματα σε διάφορες θεματικές που απασχολούν την Παλιά Πόλη και την ευρύτερη περιοχή και ακολούθησε συζήτηση για τα αιτήματα που κατατέθηκαν και αναλύθηκαν, για τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Δήμο Χανίων, σε μια σειρά εργασιών ανά αρμοδιότητα.

Συνάντηση της δημοτικής αρχής Χανίων με τους καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης

Ο κ. Σημανδηράκης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις αλλά και στους σχεδιασμούς που έχει αναλάβει η δημοτική αρχή “και θα έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την εικόνα της Παλιάς Πόλης Χανίων, ώστε να είναι φιλική και λειτουργική για τους μόνιμους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες”.

Με τη σειρά τους οι εκπρόσωποι των τουριστικών καταστημάτων της Παλιάς Πόλης, δήλωσαν διατεθειμένοι να υποστηρίξουν τις πρωτοβουλίες και συμφώνησαν από κοινού με τη δημοτική αρχή ότι θα ακολουθήσουν και νέες συναντήσεις για την παρακολούθηση των εξελίξεων, με γνώμονα το κοινό καλό για την περιοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος