Τόκιο: Ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας (6/8)

Οι ελληνικές συμμετοχές ολοκληρώθηκαν στη 15η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, με την Εθνική ομάδα του πόλο ανδρών να κατακτά μετάλλιο -άγνωστης απόχρωσης προς το παρόν- με την πρόκριση της στον τελικό.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα του πόλο ανδρών, επικράτησε με 9-6 της Ουγγαρίας και πήρε τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σερβία – Ισπανία την Κυριακή.

Στον τελικό των 20 χιλιομέτρων του βάδην γυναικών, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με την καλύτερη φετινή της επίδοση και τερμάτισε στην 8η θέση. Οι δύο άλλες αθλήτριες (Κυριακή Φιλιτισάκου και Παναγιώτα Τσινοπούλου) που εκπροσώπησαν τα ελληνικά χρώματα στο εν λόγω αγώνισμα, τερμάτισαν στην 29η και την 53η θέση αντίστοιχα.

Στο αντίστοιχο άθλημα των 50 χιλιομέτρων ανδρών, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ κατέλαβε την 36η θέση, ενώ στην πάλη ελευθέρας ο Γιώργος Πιλίδης ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τον Πολωνό Μαγκομεντμουράντ Γκαντζίεφ, στον πρώτο αγώνα του για τη φάση των «16». Η συνολική του κατάταξη στη κατηγορία των 65 κιλών, ήταν η 16η θέση.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος