FYROM: Η διαπραγμάτευση πεδίο αντιπαράθεσης ΑΝΕΛ – ΝΔ

Με επίκεντρο τις εξελίξεις για την ενδεχόμενη αλλαγή ονόματος της FYROM, σημειώθηκε αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΑΝΕΛ, μετά από δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη και απάντηση της Μ. Παπαδοπούλου.

Απαντώντας σε δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Θα ήταν προτιμότερο για την κ. Μπακογιάννη να μην προκαλεί με τις εμπαθείς όσο και ανόητες επιθέσεις της εναντίον του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Καμμένου και να δείξει επιτέλους λίγη σοβαρότητα για τα εθνικά θέματα.

Δυστυχώς, τα αντιμετωπίζει με μια επικίνδυνη ανευθυνότητα που αγγίζει τα όρια του γκροτέσκου και της φαρσοκωμωδίας, όταν δεν υπονομεύει τις εθνικές θέσεις για λόγους καθαρά προσωπικών επιδιώξεων και συμφερόντων».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Κυριακής, η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, είχε δηλώσει για την ονομασία της FYROM πως “υπό τις παρούσες συνθήκες μπορεί να υπάρχει παράθυρο για επίλυση του ονοματολογικού” και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διαπραγματεύεται “εν κρυπτώ”, ενώ εκτίμησε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, λέγοντας πως η καρέκλα της εξουσίας είναι γλυκιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος