Χαμόγελα για την παρουσία στην έκθεση

Ικανοποίηση υπάρχει στην Περιφέρεια Κρήτης από τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων εξοπλισμού και συσκευασίας, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Για ακόμη μια φορά η συμμετοχή στην έκθεση, συνδύασε τη φιλοξενία παραγωγών και επιχειρήσεων και από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης στο περίπτερο της Περιφέρειας, και παράλληλα την προβολή όλων τα πιστοποιημένων τοπικών προϊόντων στους εμπορικούς επισκέπτες.
Χαμόγελα για την παρουσία στην έκθεσηΗ έκθεση προσελκύει επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων &ποτών, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 230 εκθέτες και 190 ξένοι εμπορικοί επισκέπτες από 27 χώρες. Εξωστρεφείς επιχειρήσεις, που ασχολούνται με την παραγωγή ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων, συμμετείχαν επενδύοντας στη προβολή των προϊόντων τους και σε ανοίγματα σε νέες αγορές, μέσα από προγραμματισμένες εμπορικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο της έκθεσης.
Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Μανόλης Χνάρης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε να έχουμε δυναμικό παρόν σε κάθε σημαντική διοργάνωση, που είναι επωφελής για την προβολή και προώθηση των τοπικών, ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων μας. Συνεχίζουμε με κάθε μέσο και τρόπο που διαθέτουμε, να στηρίζουμε τους παραγωγούς και επιχειρηματίες του τόπου μας, και να προάγουμε τη συνεργασία και την κοινή παρουσία στις αγορές, κάτω από μια κοινή ομπρέλα, το σήμα ΚΡΗΤΗ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος