Ημέρες Καριέρας από το Επιμελητήριο

Μία ακόμα στοχευμένη δράση για την εδραίωση της Αιγαιοπελαγίτικης Κουζίνας και τη διείσδυση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων στη μαζική εστίαση και τον τουρισμό πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την αναπτυξιακή του εταιρεία – Δ.ΕΤ.Α.Π.
Συμμετέχοντας με περίπτερο στις Ημέρες Καριέρας της ΑΣΤΕΡ (Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου) παρουσίασε την τοπική παραγωγή, κυρίως τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, και γνωστοποίησε σε σπουδαστές, καθηγητές και εκπροσώπους των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, που συμμετείχαν, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του Νομού Δωδεκανήσου και τα οφέλη από την υιοθέτηση τους στα εδεσματολόγια των επιχειρήσεων τους.
Η ποικιλία των τοπικά παραγόμενων προϊόντων σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την οργάνωση των επιχειρήσεων που τα παράγουν δίνουν τη δυνατότητα για τη διασύνδεση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της τοπικής οικονομίας με τη μαζική εστίαση και τον τουρισμό.
Ακόμα περισσότερα αποτελέσματα αναμένεται να προκύψουν από τις συναντήσεις που είχαν οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται όχι μόνο στα Δωδεκάνησα αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος