Δήμος Αγ. Νικολάου: Πήρε ακίνητο για την Πυροσβεστική

Το ακίνητο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεραμβέλου στην περιοχή Γλύμματα, 10,5 περίπου στρεμμάτων αποκτά ο δήμος Αγίου Νικολάου, προκειμένου να στεγαστούν εκεί οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και υπηρεσιών του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, επισήμανε: «Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία για την εξαγορά του συγκεκριμένου ακινήτου, που έρχεται έστω και καθυστερημένα να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα που υπάρχει ήδη από την δεκαετία του 1980. Δηλαδή να βρεθεί ακίνητο που θα αποδοθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε ανταλλαγή με το ακίνητο που είχε προσφέρει η υπηρεσία, προκειμένου να ανεγερθεί το συγκρότημα των Λυκείων στην περιοχή του Ξερόκαμπου».
«Υπάρχει – πρόσθεσε – η αρχική σκέψη να δοθεί το συγκεκριμένο ακίνητο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την ανέγερση κτιρίου της Πυροσβεστικής και ίσως της Αστυνομίας, προκειμένου να οργανωθούν καλύτερα οι υπηρεσίες αυτές».
Τέλος όπως έκανε γνωστό 4-5 στρέμματα από το συγκεκριμένο οικόπεδο θα χρησιμοποιηθούν από το δήμο, για την δημιουργία μηχανοστασίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος