Γεύματα αγάπης στους Δήμους Αθηναίων-Θεσσαλονίκης-Πειραιά-Πατρέων

Στο πλευρό ευπαθών ομάδων θα σταθούν και την Κυριακή του Πάσχα αρκετοί Δήμοι σε όλη τη χώρα. Για τα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν ανακοινωθεί τα ακόλουθα:

Στην Αθήνα

Γιορτινό τραπέζι αλληλεγγύης για 1.000 συμπολίτες μας ετοιμάζει ο δήμος Αθηναίων την Κυριακή του Πάσχα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, στις 13.00, στρώνει στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Ρουφ, το τραπέζι του Πάσχα για τους άστεγους, άπορους και μοναχικούς κατοίκους της πόλης.

Για τη μετακίνηση των συμπολιτών μας έχει εξασφαλιστεί λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από τα γραφεία του ΚΥΑΔΑ (Πειραιώς 35)”.

Στον Πειραιά

Πασχαλινά γεύματα αγάπης για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες προσφέρει για ακόμη μια χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.
Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο θα προσφερθεί φαγητό και πασχαλινά εδέσματα στους άστεγους που βρίσκονται στο λιμάνι και οι οποίοι δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν στις δομές του Δήμου καθώς και σ’ αυτούς που διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΟ.Δ.Ε.Π..

Την Κυριακή του Πάσχα θα προσφερθεί το παραδοσιακό αρνί, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα θα προσφερθεί σε όσους διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΟ.Δ.Ε.Π. αρνί και πασχαλινά εδέσματα.

Στη Θεσσαλονίκη

Γιορτινό τραπέζι για επτακόσιους άστεγους και άπορους πολίτες θα στρώσει το Πάσχα ο δήμος Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί το πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης σε άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.
Το γεύμα θα δοθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων “Μ. Αναγνωστάκης” και στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου, από τις 12.00 μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι.

Στην Πάτρα

Πασχαλινό τραπέζι με δωρεάν φαγητό και ποτό οργανώνει ο Δήμος Πατρέων,  με οβελία και κρασί που θα προσφερθούν δωρεάν σε όσους προσέλθουν στην περιοχή των εργατικών πολυκατοικιών Ταραμπούρα, την Κυριακή του Πάσχα.

Γεύματα αγάπης στους Δήμους Αθηναίων-Θεσσαλονίκης-Πειραιά-Πατρέων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος