Το Σύνολο Φεστιβάλ Ιονίων, σε μια ξεχωριστή συναυλία, στο Μέγαρο

Ένα πρόγραμμα σύγχρονης μουσικής παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής από το Σύνολο Φεστιβάλ Ιονίων, την Πέμπτη 3 Μαΐου, στις 8:30 το βράδυ.

Το Σύνολο Φεστιβάλ Ιονίων, σε μια ξεχωριστή συναυλία, στο Μέγαρο

Το Σύνολο Φεστιβάλ Ιονίων άρχισε την καλλιτεχνική πορεία του πριν από τρία χρόνια στην Κέρκυρα, ως συνέχεια του Εαρινού Φεστιβάλ των Παξών. Σε συνεργασία με τη Διεθνή Ακαδημία του Ensemble Modern της Φρανκφούρτης (IEMA), παρουσιάζει προγράμματα σύγχρονης μουσικής. Σε αυτό το ρεπερτόριο, και ειδικότερα σε συνθέσεις του 20ού αιώνα, επικεντρώνεται το πρόγραμμα που ετοίμασε το Σύνολο για τη συναυλία του στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος. Ένα μουσικό ταξίδι, στο οποίο τα  Τραγούδια της Μαδαγασκάρης του Ραβέλ συνυπάρχουν με τον εκρηκτικό εξπρεσιονισμό του Βάιλ και του Χίντεμιτ, ενώ συνδυάζονται και με  τη σύνθεση Joueurs de flûte του Ρουσέλ. Τα Τραγούδια της Μαδαγασκάρης αποδίδει η μεσόφωνος Αγγελική Καθαρίου.

Στo Σύνολο συμμετέχουν οι: Ναυσικά Τσάρα (φλάουτο), Κώστας Τζέκος (κλαρινέτο), Ιάσων Κεραμίδης (βιολί), Φαίδων Μηλιάδης (βιολί), Γκρέτα Παπά (βιολί), Θανάσης Σουργκούνης (βιόλα), Μαρία Ανισέγκου (τσέλο), Μαρίνα Κολοβού (τσέλο) και Στέφανος Νάσος (πιάνο).

Tιμές εισιτηρίων

7 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑΜΕΑ) ● 10 € ● 15 €

Μέγαρο Μουσικής

Τηλ. 210 7282333

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος