Καταδίκη για τον ξυλοδαρμό διευθυντή της Αποκεντρωμένης

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, στον δράστη του ξυλοδαρμού του διευθυντή της Υπηρεσίας Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Νικόλαου Τσαγκαράκη. Το περιστατικό σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 και χθες καταθέτοντας στο δικαστήριο, το θύμα, υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση με γροθιές από τον κατηγορούμενο αλλοδαπό, γιατί του ζήτησε να περιμένει στην σειρά του προκειμένου να εξυπηρετηθεί. Ο ίδιος κατέληξε με εκχυμώσεις στο νοσοκομείο, ενώ διακόπηκε η λειτουργία της υπηρεσίας.

Στην κατάμεστη από συναδέλφους του θύματος δικαστική αίθουσα, ο κατηγορούμενος, αρνήθηκε ότι χτύπησε τον διευθυντή. Ισχυρίστηκε ότι πριν μεταβεί στην Υπηρεσία είχε πιει ένα ποτηράκι παραπάνω και όταν τον έσπρωξε το θύμα, θέλησε να τον χτυπήσει αλλά δεν το έπραξε, γιατί στο μεταξύ, μπήκαν άλλοι στη μέση για να διακόψουν τον καβγά.

Δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης, όταν ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου από την Αλβανία, σχολίασε την παρουσία των υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μέσα στη δικαστική αίθουσα. Οι τελευταίοι αντέδρασαν με φωνές και διαμαρτυρίες για την συμπεριφορά που βιώνουν στην προσπάθειά τους να εκπληρώσουν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα. Το δικαστήριο υποχρεώθηκε να διακόψει για μία ώρα την δίκη, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ολοκληρωθεί με την καταδίκη του κατηγορούμενου για τις πράξεις της απλής σωματικής βλάβης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης σε δημόσια υπηρεσία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος