Γ. Τσιώλης: Αναγκαιότητα η εξωστρέφεια της ΝΟΔΕ Σερρών

Αλλαγή «πλεύσης» στην … «ρότα» της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Σερρών της ΝΔ με στόχο την εξωστρέφεια, την ενίσχυση της διεισδυτικότητάς της στην τοπική κοινωνία και την αξιοποίηση της «γαλάζιας» νεολαίας  υπόσχεται ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Γιώργος Τσιώλης. Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών έκανε συνεχείς αναφορές στην αναγκαιότητα «αναγέννησης» του κορυφαίου οργάνου της Ν.Δ. στην Π.Ε. Σερρών, απευθύνοντας κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των οργανωμένων μελών στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.
«Η ΝΟΔΕ Σερρών θα πρέπει ν’ ανοιχτεί προς όλες τις κοινωνικές ομάδες, να ενεργοποιήσει όλα τα στελέχη της παράταξης, να ενδυναμωθεί και να διαδραματίσει τον ρόλο που της αρμόζει» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ.Τσιώλης.
Αν και διεκδικεί για πρώτη φορά την ηγεσία του νομαρχιακού κομματικού οργάνου ο κ.Τσιώλης συμμετέχει από νεαρή ηλικία στα κομματικά όργανα. Για δύο θητείες διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Αχινού, ενώ είναι ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Βισαλτίας . Στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές εξελέγη μέλος της ΝΟΔΕ, ενώ υπήρξε και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος