Αποκλείστηκε πρόωρα η εθνική ομάδα πινγκ πονγκ στο Μπακού

Πρόωρο αντίο από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που γίνονται στο Μπακού είπε η εθνική ομάδα του πινγκ πονγκ καθώς αποκλείστηκε από τη Γαλλία. Ο Παναγιώτης Γκιώνης κατάφερε να κερδίσει μετά από ματς-θρίλερ τον Σιμόν Γκοζί με 3-2 αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Καλλίνκος Κρεάνκα έχασε από τον Αντριέν Ματενέ με 3-1, ο Κώστας Παπαγεωργίου ηττήθηκε με 3-2 από τον Μαπενέ, ενώ το διπλό Κρεάνκα-Παπαγεωργίου γνώρισε την ήττα με 3-1 από τους Λεμπεσόν και Γκοζί.

Αντίο και για τους Έλληνες παλαιστές

Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η εθνική ομάδα της πάλης καθώς ο Απόστολος Μανουηλίδης κέρδισε στη κατηγορία των 59 κιλών τον Πολωνό Αρκάντιους Γκουτσκ με 3-1. Στη συνέχεια όμως ο Έλληνας παλαιστής έχασε από τον Μολδαβό Βίκτορ Τσιομπάνου με 4-0 και αποκλείστηκε στους «16».

Στα 80 κιλά ο Νίκος Βάρκας, που ξεκίνησε στους «16», έχασε με 3-1 από τον Λιθουανό Τζούλιους Ματουζέβιτσιους και αποκλείστηκε.

Τέλος στα 98 κιλά ο Λαοκράτης Κεσίδης, επίσης στους «16» ηττήθηκε με 3-0 από τον Ουκρανό Ντμίτρι Τιμτσένκο ενώ στη συνέχεια που μπήκε και στο ρεπεσάζ (καθώς ο αντίπαλός του έφτασε στον τελικό) ηττήθηκε επίσης με 3-0 από το Γάλλο Μελονέν Νουμονβί.

Μακριά από τις πρώτες θέσεις οι Έλληνες ποδηλάτες

Στην 27η θέση κατετάγη ο Δημήτρης Αντωνιάδης μεταξύ 42 αθλητών στην ορεινή ποδηλασία, ενώ η Δανάη Στρουμπούλη τερμάτισε 25η (προτελευταία) στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών. Αντίθετα στο Τρίαθλο η Ντενίζ Δημάκη δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει.

25η η Στρουμπούλη

Στην 25η θέση κατετάγη η Δανάη Στρουμπούλη στο Cross-country της ποδηλασίας. Το χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε η Γιολάντα Νεφ από την Ελβετία, το αργυρό η συμπατριώτισσα της, Κατρίν Στίρνεμαν και το χάλκινο η Μάγια Βλοτσόφσκα από την Πολωνία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος