Συνάντηση για την οικολογική δράση

Η πορεία υλοποίησης της πρότυπης οικολογικής δράσης, «Διαδρομή Κωνσταντίνου Μητσοτάκη» στα Λευκά Όρη, εξετάστηκε χθες στη συνάντηση που είχαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, η συντονίστρια, Μαρία Κοζυράκη, ο περιφερειάρχης του νησιού, Σταύρος Αρναουτάκης και ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Τα έργα που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν είναι, αναδασώσεις στην ευρύτερη περιοχή Θερίσου, και το δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών που διασχίζει τον ορεινό όγκο των Λευκών Ορέων.
Τα έργα θα υλοποιηθούν υπό την εποπτεία των αρμόδιων υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, με τη συνεργασία του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης αντίστοιχα.
Για το λόγο αυτό, συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν οι επιμέρους ενέργειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται ώστε οι προγραμματισμένες εργασίες να ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα από τους εμπλεκόμενους φορείς. Εξάλλου, στο τέλος της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε από τους συμμετέχοντες ότι οι προπαρασκευαστικές διοικητικές και τεχνικές εγκρίσεις και διαδικασίες είναι σε τελικό στάδιο, κάτι το οποίο επιτρέπει την άμεση έναρξη των εργασιών υλοποίησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος