Παναχαϊκή: Έμεινε όρθια στην Κρήτη

Η Παναχαϊκή με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Κώστα Καπούταγλη έμεινε όρθια στην Κρήτη ,αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Κισσαμικό στα Χανιά για την 9η αγωνιστική της Football League. Αυτή ήταν η 6η ισοπαλία σε 9 αναμετρήσεις για τους «κοκκινόμαυρους», που έμειναν στους 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή και τον Βόλο.

Παναχαϊκή: Έμεινε όρθια στην Κρήτη

O Πατρινός πορτιέρο έκανε μεγάλο παιχνίδι και τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις είπε «όχι» στους επιθετικούς της Κρητικής ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος η Παναχαϊκή παρατάχθηκε με το ίδιο σύστημα 4-2-3-1  με τη διαφορά ότι ο Οφρυδόπουλος επέλεξε τον Μπιτσακό στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μωραϊτη. Στο 18΄ οι Πατρινοί έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κολ.

Ο Κισσαμικός πήρε τα ηνία του αγώνα  εκμεταλλευόμενος  το αριθμητικό πλεονέκτημα , παίζοντας από τα άκρα επεδίωξε να φτάσει στο γκολ , όμως η Παναχαϊκή ήταν αυτή που έχασε στο 31΄ με τον Κυνηγόπουλο μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί. Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχος που είχαν τον απόλυτο έλεγχο  του αγώνα και απειλούσαν τα καρέ των φιλοξενούμενων , όμως ο Κώστας Καπούταγλης σε συνδυασμό με την επιθετική αστοχία των παικτών του Λάζαρου Βαρδάκη κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στρέφεται πλέον στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την Πέμπτη στις 19:30.Οι«κοκκινόμαυροι» με νίκη προκρίνονται στους «16» του Θεσμού.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βαρδάκης): Λαζαρίδης, Τόλι (83’ Μαλόγκα), Σισέ, Φαζός, Καραγεώργης (30’ Σάλιακας), Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αρναρέλλης (67’ Τεγούσης), Καραγιάννης, Ρίσκι, Αποστολόπουλος.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Ντάσιος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος (78’ Μουστακόπουλος), Φουρλάνος (67’ Πλέγας), Ελευθεριάδης, Κολ, Μπαστακός (72’ Μωραΐτης), Κυνηγόπουλος.

Ειρήνη Μαραγκού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος