Σέρρες: Χωρίς προβλήματα το πέρασμα της «Σοφίας»

Χωρίς χιονόπτωση στο μεγαλύτερο κομμάτι του Νομού Σερρών έως αυτή την ώρα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται κανονικά τόσο στο Εθνικό όσο και στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο. Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός, με επαρκείς ποσότητες αλατιού, σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της προβλεπόμενης κακοκαιρίας λόγω του περάσματος του χαμηλού βαρομετρικού «Σοφία». Αυτή την ώρα αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στο δρόμο προς Βροντού και Λαϊλιά.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Σερρών Γιώργος Καραγιάννης είπε πως αύριο αναμένεται το κύριο κύμα έντονων χιονοπτώσεων στα ορεινά χωρίς να αποκλείει χιονόπτωση και στα πεδινά. Ήδη τέσσερα εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε περιοχές του Νομού και συγκεκριμένα, ένα στο δρόμο προς Βροντού, στο Δήμο Σιντικής στην περιοχή των Πορροίων, στο Δήμο Βισαλτίας στην περιοχή Λαγκάδι – Χουμνικό και ένα προς Προμαχώνα στην περιοχή Αγγίστρου όπου το χιόνι άγγιξε τους τρεις περίπου πόντους. Το πρωί δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ για τη διαδρομή Σιδηρόκαστρο – Αχλαδοχώρι.
Ο κ. Καραγιαννίδης είπε ακόμη πως υπάρχει άριστη συνεργασία με τους Δήμους, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική προκειμένου άμεσα να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν. Παράλληλα υπενθύμισε πως σε 24ωρη βάση λειτουργεί το τριψήφιο νούμερο 112 το οποίο καλώντας το, όποιος έχει πρόβλημα, δίνεται αυτομάτως σήμα εντοπισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος