Κωνσταντοπούλου: Κοινή δέσμευση να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού και τη συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Με τον πρωθυπουργό μας συνδέει σχέση συντροφικότητας, ειλικρίνειας και η κοινή διάθεση, δέσμευση και επιθυμία να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού μας, την προοπτική αυτού τόπου, αλλά και τη συνοχή της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι πολύ θα ήθελαν να δουν να διαρρηγνύεται, δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αμέσως μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Είπε ακόμη, ότι υπήρξε εις βάθος συζήτηση για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλες τις πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να αναληφθούν και από πλευράς κοινοβουλίου και από πλευράς θεσμικών εκπροσωπήσεων, σε σχέση με την προστασία των συμφερόντων του λαού και με τη θωράκιση της δημοκρατίας.

Είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση και του πρωθυπουργού και η δική μου για την υπέρασπιση του λαού, της λαϊκής κυριαρχίας και λαϊκής ετυμηγορίας, είπε ακόμη η πρόεδρος της Βουλής.

Η συνάντηση έγινε στον απόηχο της ψηφοφορίας επί του δεύτερου πακέτου μέτρων κατά την οποία 31 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ αυτών και η κ. Κωνσταντοπούλου καταψήφισαν εκφράζοντας σφοδρές επικρίσεις επί του νομοθετήματος. Η ίδια η πρόεδρος της Βουλής κατά την ομιλία της έκανε λόγο για εκβιασμό, πειθαναγκασμό και πραξικόπημα σε βάρος της νόμιμης αριστερής κυβέρνησης.

Σχετικές ειδήσεις:
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Οι πιστωτές έκαναν πραξικόπημα
Συνάντηση Τσίπρα – Κωνσταντοπούλου την Πέμπτη (vid)
Απάντηση του Π. Παυλόπουλου στη Ζ. Κωνσταντοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος