Sunlight: Αποζημίωση 66 εκατ. ευρώ για την πυρκαγιά

Πρόκειται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για Το μεγαλύτερο ποσό αποζημίωσης που έχει καταβληθεί έως σήμερα στην Ελλάδα, είναι η αποζημίωση των 66 εκατ. ευρώ για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της εταιρείας Sunlight στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραγωγής βιομηχανικών μπαταριών Sunlight, μέλος του Ομίλου Εταιριών Olympia, ανακοίνωσε ότι το συνασφαλιστικό σχήμα που είχε αναλάβει την ασφαλιστική κάλυψη έναντι της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Νέο Όλβιο Ξάνθης το Μάιο του 2018, αποφάσισε την καταβολή συνολικού καθαρού ποσού 66 εκατ. ευρώ για τις υλικές και αποθετικές ζημίες που προκάλεσε η εν λόγω πυρκαγιά.

Sunlight: Αποζημίωση 66 εκατ. ευρώ για την πυρκαγιά«Το ποσό της αποζημίωσης ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ζημίας, ενώ παράλληλα επιτρέπει να συνεχίσουμε την τάχιστη ανακατασκευή του εργοστασίου μας ώστε να γίνει ακόμη πιο σύγχρονο κι ανταγωνιστικό, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της Sunlight στην παγκόσμια αγορά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, -εκφράζοντας το σύνολο των εργαζομένων της εταιρίας-, όλα τα μέλη του συνασφαλιστικού σχήματος, όπως και τον μεσίτη ασφαλίσεων Aon – σύμβουλο, που συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση αυτού του εγχειρήματος, το οποίο θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε το δυναμικό πλάνο ανάπτυξής μας. Οι γνώσεις, η εμπειρία και κυρίως η σε βάθος κατανόηση των αναγκών μας επιβεβαίωσαν στο ακέραιο τη φήμη και τη φερεγγυότητα όλων των εμπλεκόμενων εταιριών» δήλωσε ο Βασίλης Μπίλλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Sunlight.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος