Σύσκεψη για το έτος «Ερωτόκριτος»

Η προετοιμασία των δράσεων στην Αττική στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το φετινό έτος «Ερωτόκριτος», βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με ευθύνη της Περιφέρειας Κρήτης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην «Κρητική Εστία» στο Παγκράτι, συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων, Σωματείων και Ενώσεων των Κρητών Αττικής. Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Κώστας Φασουλάκης, παρουσίασε και ανέλυσε όλη την προετοιμασία που έχει γίνει μέχρι τώρα από την Περιφέρεια Κρήτης για τις προσεχείς εκδηλώσεις για το έτος «Ερωτόκριτος» και αποφασίστηκε η συνάντηση-σύσκεψη να επαναληφθεί το επόμενο διάστημα οπότε και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τη μορφή των εκδηλώσεων στην Αττική.
Ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Κώστας Φασουλάκης, συναντήθηκε στην Αθήνα και με τον διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργο Κουμεντάκη, με τον οποίο συζήτησε τις λεπτομέρειες για την εκδήλωση που θα γίνει το Μάρτιο στο Ηράκλειο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον «Ερωτόκριτο». Επίσης συμφωνήθηκε να συγκεκριμενοποιηθεί το πλαίσιο συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ώστε να υπογραφεί στο μέλλον Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δυο μερών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος