«Βροχή» συλλήψεων στο αεροδρόμιο

Στη σύλληψη έντεκα αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικοί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατά το διήμερο της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα.
Δύο αλλοδαπές ηλικίας 53 και 25 ετών συνελήφθησαν την Κυριακή του Πάσχα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.847 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Την ίδια μέρα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τριών ακόμη αλλοδαπών, δύο ανδρών 26 και 30 ετών και μιας 30χρονης γυναίκας που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Γαλλίας από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου προς την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μία μέρα αργότερα, τη Δευτέρα του Πάσχα, στον αερολιμένα «Νίκος Καζαντζάκης» συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών έξι ακόμη αλλοδαποί ηλικίας από 27 έως και 40 ετών. Οι συλληφθέντες κατά τον έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Βελγίου και Ρουμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία το Βέλγιο και τη Γαλλία.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος