Π. Σημανδηράκης: Δήμος ανοικτός στους πολίτες (audio)

Στα αποτελέσματα του α΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, αναφέρθηκε χθες σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, που αναδείχθηκε δεύτερος την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ανάμεσα σε 8 υποψηφίους.

Π. Σημανδηράκης: Δήμος ανοικτός στους πολίτες (audio)Ο νεαρός πολιτικός, που προέρχεται από τον προοδευτικό χώρο, κατάφερε να συσπειρώσει γύρω του μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ενώ έχει καταφέρει να διεισδύσει και σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες και θα είναι ο «αντίπαλος» του Άρη Παπαδογιάννη.

Στη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ Χανίων, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης με θητεία στην Περιφέρεια Κρήτης, ως περιφερειακός σύμβουλος και θεματικός αντιπεριφερειάρχης σε θέματα παιδείας, αναφέρθηκε στην ανάγκη συσπείρωσης κοινωνικών δυνάμεων, συλλογικοτήτων και φορέων του Δήμου, σε πολλαπλές δράσεις που θα απευθύνονται στους πολίτες.

Τα Χανιά έχουν ανάγκη από ελεύθερους, δημόσιους χώρους και στρατηγική αναβάθμισης των πυκνοκατοικημένων περιοχών, με ένα δημοτικό συμβούλιο που θα λειτουργεί με ποιοτικά χαρακτηριστικά και υψηλό βαθμό ευθύνης απέναντι στην πόλη και στους δημότες, τόνισε ο κ. Σημανδηράκης ο οποίος παράλληλα διευκρίνισε ότι πάει στον δεύτερο και καθοριστικό γύρο εκλογών, χωρίς συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι» και, κυρίως χωρίς υποσχέσεις θέσεων έναντι στήριξης.

Ακούστε τη συνέντευξή του Παναγιώτη Σημανδηράκη  στην ΕΡΤ Χανίων:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου – Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Βάιος Χειμώνας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος