Στο Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός

Στο Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός όπου την Πέμπτη (20/8 19:00) θα αντιμετωπίσει την Καμπάλα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Europa League.

Στόχος των «πράσινων» το νικηφόρο αποτέλεσμα όπως δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Γιάννης Αναστασίου καθώς όπως τόνισε ο 42χρονος τεχνικός «θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα στη ρεβάνς».

«Η Καμπάλα δεν έχει σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη, αλλά είναι μία ομάδα που έχει περάσει δύο γύρους στη διοργάνωση και αυτό κάτι μας δείχνει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η πρόκριση στους ομίλους», ανέφερε αρχικά ο Αναστασίου και στη συνέχεια μίλησε για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες ενόψει της αναμέτρησης:

«Δεν μας επηρεάζουν αυτά που ακούγονται και γράφονται. Εμείς πάμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσουν και το παιχνίδι, αφού πρόκειται για έναν αγώνα της UEFA και δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Στόχος μας είναι να νικήσουμε και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να γυρίσουμε με τη νίκη για να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα στον επαναληπτικό».

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Τελάντερ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMEsports (ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος