1ος Αγροτικός Αύγουστος Αποκόρωνα

Από τις 24 – 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο λιμανιού στην παραλία της Γεωργιούπολης, ο 1oς Αγροτικος Αύγουστος Απoκορώνoυ.

Οκτώ ημέρες γευσιγνωσίας και πολιτισμού θα στολίσουν το πάρκο της Γεωργιούπολης στην παραλία γηπέδου μπροστά στην θάλασσα.
Καλούνται όλοι οι παραγωγοί προϊόντων, ειδών λαϊκής τέχνης και χειροτεχνίας ή οποιονδήποτε θα ήθελε να προβληθεί ή να συμβάλει στην πρώτη αυτή προσπάθεια, να συμμετέχουν.

Στην διοργάνωση μπορούν να προβληθούν παραδοσιακά προϊόντα από επαγγελματίες παραγωγούς του πρωτογενή τομέα, χειροτέχνες, τουριστική προβολή, τουριστικές υπηρεσίες και παροχές , Βιοτέχνες, Συνεταιρισμοί , Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Δήμοι κ.α , οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους παρουσιάζοντας τις γεύσεις την παράδοση και την μοναδικότητα των Κρητικών προϊόντων και των υπηρεσιών της περιοχής .
Στον χώρο της έκθεσης θα υπάρχουν κάθε βράδυ συγκροτήματα από το Παραδοσιακό Μουσικό Σύλλογο Αποκορώνου <> καθώς και χορευτικά από Πολιτ. Συλλόγους , που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος