Αλεξανδρούπολη: Αδυναμία μεταφοράς οχημάτων από 9/8 δηλώνει η «SAOS FERRIES»

Μόνο την μεταφορά επιβατών προς και από Σαμοθράκη από τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Καμαριώτισσας, θα μπορεί από αύριο Παρασκευή 9 Αυγούστου, να εξασφαλίσει η εταιρεία «SAOS FERRIES» με το ταχύπλοο «ΖΕΦΥΡΟΣ» εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες . Σε σχετική της σημερινή ανακοίνωση, η εταιρεία τονίζει ότι «δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει εξευρεθεί λύση για την μεταφορά των οχημάτων από την Παρασκευή 9/8/2019 και μετά. Παρακαλούνται οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια για οχήματα με αναχώρηση από Σαμοθράκη μέχρι την Κυριακή 11/8/2019 να φροντίσουν για την μεταφορά τους με το ΟΓ ΑΝΑΞ στο σημερινό δρομολόγιο των 20:00. Όσοι δεν διαθέτουν εισιτήρια μπορούν να εκδώσουν από το πρακτορείο της Σαμοθράκης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα».

Προτεραιότητα θα δοθεί σε επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια και οι υπόλοιποι θα εξυπηρετηθούν με λίστα αναμονής., ενώ άτομα με αναπηρία ή ασθενείς κτλ , θα εξυπηρετηθούν επίσης , κατά προτεραιότητα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «πραγματοποιείται σύσκεψη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας προκειμένου να αποκατασταθεί η συγκοινωνία της Σαμοθράκης μέχρι την επαναδρομολόγηση των πλοίων μας ΣΑΟΣ ΙΙ & ΣΑΟΝΗΣΟΣ. Διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη εξυπηρέτησή του επιβατικού κοινού. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία σας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος