“Αυτοψία” του Αδωνι Γεωργιάδη στο Γκολφ Αφάντου

«Αυτοψία» στο βόρειο τμήμα του ακινήτου του Γκόλφ Αφάντου στο οποίο έχει πλειοδοτήσει και υπογράψει σύμβαση με το ΤΑΙΠΕΔ η εταιρεία M.A. Angeliadis συμφερόντων του ομογενή επενδυτή κ. Μαϊκ Αγγελιάδη, πραγματοποίησε την Παρασκευή το απόγευμα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδωνις Γεωργιάδης.
Σύμφωνα με την “δημοκρατική” ο Υπουργός συνοδευόμενος από τον κ. Αγγελιάδη και τους εκπροσώπους της εταιρείας «Κτίριο ΑΕ» κ.κ. Τάσο και Γιώργο Ατσίδη, ενημερώθηκε για τις εκκρεμότητες που υφίστανται για την ολοκλήρωση της γραφειοκρατίας πριν την έναρξη της επένδυσης ενώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το master plan που έχει εκπονηθεί και μένει να υλοποιηθεί από την εταιρεία στην περιοχή.
Πιο συγκεκριμένα εκκρεμεί να δοθεί το «πράσινο φως» από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας και την Επιτροπή Παραμεθορίου.
Η Επιτροπή Παραμεθορίου είχε ζητήσει από τις εταιρείες να της υποβάλουν συμπληρωματικά στοιχεία κυρίως τοπογραφικά στα οποία θα λαμβάνεται μέριμνα για την άμυνα στην περιοχή.
Επιπλέον εκκρεμεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής των ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ στο Κτηματολόγιο της Ρόδου και συγκεκριμένα η μεταγραφή της ιδιοκτησίας τους στις 3 εταιρείες ειδικού σκοπού που έχει συστήσει το Ταμείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος