Στους ομίλους του Europa ο ΠΑΟΚ με ισοπαλία 1-1 στη Δανία

Σφράγισε τη πρόκριση στους ομίλους του Europa με ισοπαλία στη Δανία ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Μπρόντμπι 1-1. Ο δικέφαλος άνοιξε το σκορ με τον Ρικάρντο Κόστα στο 21’ και η Μπρόντμπι ισοφάρισε με τον Ρασάνι στο 27’.

Οι Δανοί μετά την ήττα τους στη Τούμπα με 5-0 προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα και πίεσαν στα πρώτα λεπτά χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ ο ΠΑΟΚ άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο μετά το πρώτο τέταρτο. Στο 21’ η υπόθεση πρόκριση τελείωσε και τυπικά με τον Ρικάρντο Κόστα από εκτέλεση φάουλ να κερδίζει τις εναέριες μονομαχίες και με κεφαλιά να «γράφει» το 0-1. Η Μπρόντμπι συνέχισε να ψάχνει το τέρμα και στο 27’ το βρήκε από λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ με τον Ρασανί από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα 1-1. Ο ΠΑΟΚ έχασε μια καλή ευκαιρία στο 48’ με τον Κουλούρη να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ όμως όσο περνούσε η ώρα το ματς αποκτούσε όλο και περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα και ολοκληρώθηκε με τους παίχτες του Τούντορ να πανηγυρίζουν τη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Διαιτητής: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία).
Κίτρινες: Χιουλσάγκερ, Ερικσονμ Νοργκάαρντ, Ρασανί – Κόστα, Μακ

Μπρόντμπι: Ρόνοου, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Ορνσκόφ, Ρασανί, Πιρί (81′ Χολστ), Νόργκααρντ, Χιουλσάγκερ, Έρικσον (72′ Πούκκι), Σβαρτς (60′ Ελμάντερ)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (64′ Σαββίδης), Κίτσιου, Κάτσε, Τζιόλης (64′ Μακ), Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Κουλούρης (76′ Δεληγιαννίδης).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος