Τούντορ: “Θα μπορούσε να ναι και καλύτερη η κλήρωση”

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ αμέσως μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης της φάσης των ομίλων του Europa League εμφανίστηκε προβληματισμένος θεωρώντας ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πέσει σε πιο εύκολο όμιλο.

Αναλυτικά είπε ο κ. Τούντορ: “Είναι μία κλήρωση που θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί. Η Ντόρτμουντ δεν είναι μόνο φαβορί του ομίλου, είναι φαβορί όλης της διοργάνωσης. Η Κράσνονταρ είναι καλή ομάδα και η Καμπάλα είναι η ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τις πιθανότητές μας και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε“.

Ερωτηθείς για το αν το πρόγραμμα θα παίξει το ρόλο του απάντησε: “Θα πρέπει να παίξουμε με όλες τις ομάδες. Θα τις δούμε και θα τις αναλύσουμε. Να δούμε τα στοιχεία τους. Μόλις συμβεί αυτό θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα“.

Για την ψυχολογία που μπορεί να έχουν οι νέοι παίκτες σε ένα ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ είπε: “Το θέμα δεν είναι αν είσαι νέος ή όχι. Το θέμα είναι αν είσαι ποδοσφαιριστής ή όχι, αν έχεις προσωπικότητα ή όχι. Όλοι οι παίκτες θέλουν να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους“.

Τέλος για το αν αγχώνεται για τη μεταγραφή του φορ δήλωσε: “Δεν σκέφτομαι τις μεταγραφές, σκέφτομαι τη δουλειά και τα παιχνίδι. Τώρα πάμε στα Γιάννινα και θα πάμε για να κερδίσουμε“.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος