Στ. Αρναουτάκης: Αναγκαία η κοινή διεκδίκηση για ΒΟΑΚ (video)

Την ανάγκη κοινής διεκδίκησης που πρέπει να υπάρξει από τους αιρετούς και φορείς της Κρήτης προκειμένου να υλοποιηθεί η ανακατασκευή του ΒΟΑΚ, επεσήμανε στην αποψινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Στ. Αρναουτάκης: Αναγκαία η κοινή διεκδίκηση για ΒΟΑΚ (video)

Ο κ. Αρναουτάκης πρότεινε να οριστεί από την κυβέρνηση επικεφαλής του Οργανισμού Ανάπτυξης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης έτσι ώστε να δουλέψουν στην πράξη κι από κοινού με την Περιφέρεια και να προωθηθεί με ενότητα κάθε ενέργεια στην υλοποίηση του σημαντικότερου έργου για το νησί.

Στ. Αρναουτάκης: Αναγκαία η κοινή διεκδίκηση για ΒΟΑΚ (video)

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης έκανε ιστορική αναφορά στον ρόλο της Περιφέρειας και στο χρονικό των ενεργειών για τον ΒΟΑΚ, εξηγώντας πως οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν έδωσαν λύση παρά την απόλυτη αρμοδιότητα που είχαν.

Αλ. Μαρκογιαννάκης: Απάντηση στον Περιφερειάρχη για τον ΟΑΚ ΑΕ

Στο μεταξύ, με γραπτή του ανακοίνωση απάντησε στην πρόταση του Περιφερειάρχη Κρήτης, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος αναφέρει δεικτικά ότι ευχαριστεί διπλά τον κ. Αρναουτάκη «γιατί αποδέχεται εμμέσως την δική του ανυπαρξία και αδράνεια όσον αφορά στις κινήσεις του για τον Β.Ο.Α.Κ.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ευχαριστώ τον κ. Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβω την Προεδρία του ΟΑΚ κατόπιν δικής του πρότασης ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τον ευχαριστώ διπλά γιατί αποδέχεται εμμέσως την δική του ανυπαρξία και αδράνεια όσον αφορά στις κινήσεις του για τον Β.Ο.Α.Κ. Να του θυμίσω βέβαια ότι οι δικοί του χειρισμοί δεν θα πρέπει να κρύβονται στο εκάστοτε πρόσωπο που θα αναλάβει την διοίκηση του ΟΑΚ Α.Ε.

*Θα μπορούσε όμως να με προτείνει ο ίδιος ως ένα εκ των δύο μελών του Δ.Σ που δικαιούται ως Περιφέρεια κατέχοντας το 22% του Οργανισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος