Μαγνησία: Στο Βόλο το Σάββατο ο Μεϊμαράκης – «Ο νέος πρόεδρος εμπνέει» λέει ο Μ. Μιτζικός

Επίσκεψη και στον Βόλο θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, το ερχόμενο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ο κ. Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί στις 9 το πρωί τη SOVEL που έχει θέσει το προσωπικό της σε διαθεσιμότητα. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με αγρότες στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου όπου θα μιλήσει και στις 12 θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Στο μεταξύ, μιλώντας επίσης, στην ΕΡΤ Βόλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Βόλου», πολιτευτής της ΝΔ, κ. Μιχάλης Μιτζικός δήλωσε – μεταξύ άλλων – πως ο πρόεδρος του κόμματος δεν μπορεί πλέον να θεωρείται μεταβατικός, αφού αποδεικνύει έμπρακτα πως εκτός από την κομματική νομιμοποίηση, αποκτά και τη νομιμοποίηση της βάσης της Ν.Δ. και δείχνει πως εμπνέει. Σχολιάζοντας δε, την σαφή μετατόπιση της κομματικής γραμμής προς το κέντρο και τον μεσαίο δρόμο, επισημαίνει ότι ο κάθε πρόεδρος έχει το στίγμα του και ότι το νέο ιδεολογικό στίγμα του κόμματος συσπειρώνει, χωρίς όμως ταυτόχρονα, να αποτάσσεται το παρελθόν.
Ο κ. Μιτζικός τόνισε ακόμη, πως η ΝΔ σαφώς και δεν έχει το μαγικό ραβδί για να αλλάξει με μιας τα πράγματα, ωστόσο – όπως είπε – έχει αποδείξει και στο παρελθόν, πως ξέρει να διαχειρίζεται καλύτερα τις δύσκολες καταστάσεις και αυτό θα κάνει και ως νέα κυβέρνηση, επιδιώκοντας την μείωση των κρατικών δαπανών και την εξεύρεση αντισταθμιστικών μέτρων στην εφαρμογή του μνημονίου, που θα απαλύνουν τα βάρη από τα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος