Διαμαντίδης: “Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν”

Ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες που ανέδειξε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τα γήπεδα μετά από αυτή τη σεζόν θέλοντας, όπως δήλωσε, να τελειώσει την καριέρα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο 36χρονος άσος του Παναθηναϊκού και μέλος της “χρυσής” ομάδας του 2005 που κατέκτησε το Eurobasket στο Βελιγράδι και της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Mundobasket το 2006 στην Ιαπωνία έδωσε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Πράσινη» και είπε μεταξύ άλλων: “Δεν το σκέφτομαι περισσότερο, είναι ειλημμένη απόφαση. Θέλω να παίξω έναν ακόμη χρόνο. Θέλω να τελειώσει την καριέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος μου είναι να είμαι υγιής πάνω από όλα και μετά άμα μπορέσω να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου την ομάδα. Σίγουρα αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάποιο τίτλο ή τίτλους αυτό θα είναι το καλύτερο τέλος για μένα.

Διαμαντίδης: “Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν”
Το αλησμόνητο τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη στην εκπνοή του ημιτελικού στο Βελιγράδι με αντίπαλο τη Γαλλία, διαμορφώνοντας το τελικό 67-66 με το οποίο πήγαμε στον τελικό. – Αξέχαστη έμεινε και η περιγραφή του τότε σχολιαστή της ΕΡΤ Βασίλη Σκουντή: “Βάλτο αγόρι μου!!!”

Μέσα μου δεν το έχω καταλάβει ακόμα το “σταματάω” γιατί δεν το έχω ζήσει. Σίγουρα ξέρω πως θα μου λείψει το μπάσκετ γιατί είναι αυτό που κάνω τόσα χρόνια, ο τρόπος της ζωής μου, αυτό που αγαπάω, η ζωή μου κυλά γύρω από αυτό. Αν εξαιρέσεις τα τελευταία δυόμιση – τρία χρόνια που είμαι παντρεμένος και έχω κάνει τη δική μου οικογένεια. Τα παιδιά μου και η οικογένειά μου παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο. Σίγουρα θα μου λείψει όμως το μπάσκετ. Πολύ. Το πώς θα είναι και όλα τα σχετικά θα το δούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος