O πρόεδρος της ΕΠΟ προανήγγειλε την πρόσληψη ξένου τεχνικού

Την άμεση πρόσληψη προπονητή προανήγγειλε μετά το τέλος του αγώνα της εθνικής ομάδας με τη Φινλανδία ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης που έχει ήδη επαφές με ξένους τεχνικούς.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Γκιρτζίκης ο νέος τεχνικός θα είναι ξένος και θα έχει βοηθό του τον Κώστα Τσάνα ενώ όπως τόνισε θα αναλάβει σύντομα ώστε να προλάβει τα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής μας τον Οκτώβριο.

Ο κ. Γκιρτζίκης ζήτησε «συγγνώμη» από τους Έλληνες φιλάθλους για την ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει προσωπικές επαφές με αρκετούς τεχνικούς και πως στο θέμα της πρόσληψης του νέου εκλέκτορα θα υπάρξουν εξελίξεις μετά την αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι.
«Ο επόμενος τεχνικός θα είναι ξένος. Έχω κάνει κάποιες συναντήσεις, θα κάνω κι άλλες προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση και να πάει η ομάδα με νέο προπονητή στα παιχνίδια του Οκτωβρίου. Ο προπονητής θα είναι ξένος και θα πλαισιώνεται από τον Κώστα Τσάνα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους που απογοητεύτηκαν, γιατί αγαπούν την Εθνική Ελλάδας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
Ο πρώτος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου τόνισε πάντως ότι απόψε η τύχη γύρισε την πλάτη στην Εθνική ομάδα, που έπαιξε καλά, σε αντίθεση με ό,τι γινόταν επί Φερνάντο Σάντος που οι νίκες έρχονταν με… μισό γκολ.
«Μας λείπει εκείνο το ‘’τσακ” που δεν έγινε σε εμάς τώρα, σ’ αυτά τα ματς. Κάπως έτσι κερδίζαμε και τότε τα παιχνίδια. Δεν μας θέλει αλλά τα παιδιά έχουν σκύψει να φέρουν αποτελέσματα και θα το πετύχουν. Υπάρχουν προπονητές αξιόλογοι, οι οποίοι ομολογούν ότι τους παίκτες που διαθέτει η Εθνική Ελλάδας τους ζηλεύουν όλες. Αυστηρή πειθαρχία και αλληλοσεβασμός είναι τα κριτήρια που θέλουμε» είπε.
Όσο για τα γεγονότα που οδήγησαν στην απομάκρυνση του Γιώργου Καραγκούνη από την Εθνική ομάδα, επέλεξε να μην απαντήσει. «Προτιμώ να μην πω εγώ αυτά που πρέπει, δεν θα κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις. Ισχύουν αυτά που είπα στην ανακοίνωση. Πάμε μπροστά» δήλωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος