Αλεξανδρούπολη: Aλληλεγγύη σε πρόσφυγες-μετανάστες από το Πολυκοινωνικό

« Είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκρινόμαστε σε οποιονδήποτε ζητήσει την βοήθεια μας. Έχουμε ρούχα να ντύσουμε ένα ολόκληρο χωριό,» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Νίκος Ραπτόπουλος ο οποίος πρόσφατα ανταποκρίθηκε στην έκκληση του λιμεναρχείου προσφέροντας ρούχα στους 45 περίπου πρόσφυγες-μετανάστες που έφτασαν στο λιμάνι.

Το Πολυκοινωνικό κάνει πράξη το σύνθημα «ότι δεν φοράμε δεν το πετάμε ,αλλά το δωρίζουμε,» και αυτό φαίνεται από την αλληλεγγύη που δείχνουν οι πολίτες η οποία είναι πολύ υψηλή, σύμφωνα με τον κ. Ραπτόπουλο.

Όπως εξήγησε «είναι ρούχα ποιότητας που φέρνουν οι πολίτες στο Πολυκοινωνικό, όπου γίνεται η διαλογή από εθελόντριες σε νούμερα , σε καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα. Μάλιστα όσα ρούχα δεν είναι ποιότητας έχουμε βρει εταιρείες τα δίνουμε για ανακύκλωση και μας παρέχουν δωρεάν άλλα προϊόντα τα οποία με την σειρά μας τα δίνουμε στο Κοινωνικό παντοπωλείο.»

«Είμαστε κοντά τους, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα για να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε, και αυτός είναι ο στόχος του Πολυκοινωνικού» τόνισε ο κ. Ραπτόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες το Πολυκοινωνικό θα διαθέσει ρούχα στις φυλακές της Κομοτηνής ,ύστερα από αίτημα της Διεύθυνσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος