Παναθηναϊκός: Το βλέμμα στην Λατινική Αμερική

Το βλέμμα του, στην λατινική Αμερική, θα στρέψει ο Παναθηναϊκός. καθώς μετά από χρόνια, δημιουργήθηκε δίκτυο σκάουτινγκ, με επικεφαλής τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο ελληνοαργεντικός τον Οκτώβρη, θα ταξιδέψει στην λατινική Αμερική, για να παρακολουθήσει υποψήφιους στόχους των πρασίνων.

Ο Ρότσα, σε συνεργασία με τον Εζεκιέλ Γκονζάλες, θα «οργώσουν» την Αργεντινή, με στόχο να εντοπίσουν έγκαιρα ποδοσφαιριστές, ικανούς για να ξεχωρίσουν και να πραγματοποιήσουν, καριέρα, με τους πράσινους, χωρίς να πληρώνει ο Παναθηναϊκός, μυθικά ποσά για να τους αποκτήσει. Ο Γκονζάλες, είναι από τα νεότερα στελέχη του πράσινου σκάουτινγκ.

Διαμάντι από την Βενεζουέλα;

Στο Κορωπί δοκιμάζεται, ο Ρόναλντ Μάκιντος Ρόχας. Πρόκειται για 17χρονο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Ατλέτικο Βενεζουέλα. Ο Ρόχας, είναι επιλογή του Χουαν Ραμόν Ρότσα και  θεωρείται ένα από τα σπουδαία ταλέντα της Βενεζουέλας.  Ο Ρόχας  θα δοκιμασθεί  για μία περίπου εβδομάδα και εφόσον πείσει για τις ικανότητές του θα γίνουν οι κινήσεις για να αποκτηθεί.

Ο Ρόμπιν Λουντ, προπονήθηκε, για πρώτη φορά, μετά τον τραυματισμό του, στο Μπακού, κόντρα στην Καμπάλα.  Ο Φινλανδός θα ανεβάσει σιγά-σιγά ένταση στις προσεχείς προπονήσεις, ενώ Θεραπεία έκαναν ο Βέμερ και ο Νίνης.

Θέλουν Αναστασίου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας “Νieuwsblad.be” , ο Γιάννης Αναστασίου, είναι στην λίστα της Σταντάρ Λιέγης. Η Βελγική ομάδα, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Στο δημοσιεύματα, αναφέρεται ότι  οι Φρανκ Ντουρί  και Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς , ήταν στόχοι της Σταντάρ. Η απάντηση που πήρε όμως ο σύλλογος της Λιέγης, ήταν αρνητική. Παράλληλα εξετάστηκε και η περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος