Eoρταστικό γκαλά με την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το πρόγραμμα του πρωτοχρονιάτικου γκαλά της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, στις 20:30, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, έχει όλα όσα μπορεί να ζητήσει κάποιος από μια βραδιά χαράς και μουσικής.

Το πρωτοχρονιάτικο γκαλά αποτελεί τον πιο εντυπωσιακό μουσικό επίλογο για τον χρόνο που φεύγει και ταυτόχρονα το πιο μελωδικό καλωσόρισμα της χρονιάς που έρχεται. Η ΚΟΑ, με αυτή την καθιερωμένη γιορτή μουσικής και λυρικού τραγουδιού, αποχαιρετά με τον πιο κεφάτο τρόπο το 2019, ερμηνεύοντας ένα άκρως γοητευτικό πρόγραμμα που θα παρασύρει τους θεατές σε ρυθμούς έξω από την καθημερινότητα, με τέσσερις διεθνώς αναγνωρισμένους ερμηνευτές: Βασιλική Καραγιάννη (υψίφωνος), Ειρήνη Καράγιαννη (μεσόφωνος), Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος) και ο Αλέξανδρος Σταυρακάκης (βαθύφωνος). Στο πόντιουμ, ο διακεκριμένος αρχιμουσικός Αναστάσιος Συμεωνίδης.

Ακούγονται ορχηστρικά, άριες και ντουέτα από δημοφιλέστατες όπερες και οπερέτες, όπως, μεταξύ άλλων, η Κάρμεν του Μπιζέ, Ο κουρέας της Σεβίλλης και Η κλέφτρα κίσσα του Ροσίνι, η Τραβιάτα και ο Ντον Κάρλο του Βέρντι, η Λουκρητία Βοργία και ο Ντον Πασκουάλε του Ντονιτσέτι, η Ντινόρα του Μέγιερμπερ, η Καβαλερία Ρουστικάνα του Μασκάνι, Η ωραία Ελένη του Όφενμπαχ, αλλά και αποσπάσματα από το κωμικό λυρικό έργο του Σπύρου Σαμάρα Η Κρητικοπούλα. Φυσικά, από μια τόσο γιορτινή βραδιά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αθάνατες χορευτικές μελωδίες του βασιλιά του βαλς Γιόχαν Στράους!

Τιμές εισιτηρίων

11€ (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 16€ ● 26€ ● 34€ ● 42€ ● 52€ ●

60€

Eισιτήρια

210 72 82 333, www.megaron.gr

Πληροφορίες

210 72 82 333

http://www.megaron.gr

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα

Τηλ.: 210 728 2333

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος